Rumeli Üniversitesi uluslararası öğrenci başvuru takvimi yayınlanmıştır

Üniversitemiz bünyesinde eğitime başlamak isteyen uluslararası öğrenciler websitemizde yayınlanan başvuru koşullarını inceledikten sonra belirlenen tarihler arasında evraklarını incelenmek üzere uluslararası ilişkiler ofisine şahsen veya posta yolu ile iletebilirler. Ayrıca websitemizde bulunan ONLİNE BAŞVURU bölümünden evrakların gönderebilirler.

Başvurular 10 Hazıran-28 Ağustos arasında kabul edilecektir.

Online başvuru esnasında  sisteme yüklenen tüm belgeler, Türkçe ya da İngilizce olmalıdır.

1. *Lise Diplomasının Kopyası (Başvuru tarihinde mezuniyet aşamasında olan öğrenciler, okullarından alacakları öğrenim durum belgesi veya geçici mezuniyet belgesi ile de başvuru yapabilirler.)
  2. *Resmi Not Belgesi (Transkript) Kopyası: Adayların lisede aldıkları dersleri ve notlarını gösterir resmi not belgesi.
  3. *Ulusal-Uluslararası Sınav Sonuç Belgesi: (Kabul ettiğimiz sınav ve diplomaların listesini "http://intoffice.rumeli.edu.tr" bölümünden kontrol edebilirsiniz.)
  4. Referans mektubu (varsa)
  5. *Vesikalık fotoğraf (1 adet)
  6. *Pasaportun kimlik bilgilerini gösteren sayfa
29 Mayıs 2018